Luksusboliger med høy kvalitet til meget rimelige priser i Tyrkia!

Mange drømmer om en bolig ved Middelhavet.

La oss ta deg med på en visningsreise!

Vi har fantastiske boliger tilgjengelig i Alanya, Side, Belek, Antalya, Bodrum og Kemer. 

Se alle boligene her

BOLIGSØK

 

Visningsreiser

Vi spanderer visningsreise! 
 mer informasjon om våre visningsreiser? 

Klikk her

 

 

 

 

 

 

Nytt leilighetskompleks under bygging til meget gode priser med bankgaranti.

Crystal River er et moderne leilighetskompleks med flott beliggenhet i Oba, Alanya!
Dette komplekset ligger i et rolig område. Oba er kjent for sine rene, trygge gater og hyggelige restauranter. Crystal River ligger kun 800 meter fra stranden.Crystal River består av fire bygg - hver av disse på fire etasjer med totalt 80 leiligheter. Her finnes det leiligheter med ett- og to soverom samt penthouseleiligheter over to plan med to eller tre soverom. I Crystal River får man en moderne leilighet til en meget god pris. Alle leilighetene har balkonger. Crystal River skal ferdigstilles 31.06.2015.

Størrelsen på leiligheter med ett soverom er fra 52- 55m2 og prisen er fra 55.000 € og opp til 75.000 €.
Leiligheter med to soverom har en størrelse fra 86 m2 og opp til 108 m2. Prisen på disse leilighetene er fra 90.000 € og opp til 125.000 €.
I tillegg finnes det noen romslige penthouseleiligheter med tre soverom. Størrelsen på disse er fra 155 m2 til 161 m2, og prisen er fra 165.000 € og opp til 175.000 €.
Det ligger en prisliste sammen med bildene.

Priser fra 55.000 €
Se boligen her

Ønsker du å dra nytte av disse kampanjeprisene?
Benytt sjansen nå - Meld deg på kampanjereisen og gjør et godt kjøp!
Meld din interesse til kampanjereisen her post@solmegleren.no

 


 

Solmegleren - leverandør av sol og varme siden 1986

Vi representerer og samarbeider med en autorisert eiendomsmegler i Tyrkia og har over 11 års erfaring med salg av eiendom i Tyrkia.

 

I hovedsak formidler vi nyoppførte boliger med flotte fellesområder, basseng og betjent resepsjon, men vi har også brukte boliger i mer sentrumsnære områder. I Tyrkia får man luksuriøse boliger til lave priser sett med norske øyne.

For å sikre kjøpsprosessen må man bruke advokat og Solmegleren har både norsk og tyrkisk advokat for å gjøre din handel 100% trygg. Det er kun Solmegleren som tilbyr kvalitetssikring av hele kjøpsprosessen ved bruk av norske og tyrkiske advokater. 

Solmegleren har gjennom sitt samarbeid med seriøse utbyggere i Tyrkia muligheten til å tilby akkurat den boligen dere ønsker dere, uansett om det gjelder nybygg eller brukte boliger i alle prisklasser. Solmegleren har et solid nettverk og samarbeider kun med seriøse utbyggere med lange tradisjoner for kvalitet og sikkerhet.

Din trygghet er viktig for oss!

Vi tilbyr nå markedets beste oppfølging etter kjøp!

Solmegleren kan tilby deg alt din eiendom trenger av vedlikehold og tilsyn, slik du kan føle deg trygg selv om du ikke er til stede.

Les mer her


 

Gode tips ved kjøp

Alt du trenger å vite om kjøpsprosessen i Tyrkia

 

 

Finansiering

Se hvordan du kan finansiere drømmeboligen i Tyrkia.