Visningsreiser

Vi spanderer visningsreise!
Ønsker du mer informasjon om våre visningsreiser?
Klikk her


 


 


 

Nyhetsbrev

Få de gode nyhetene først

Solmegleren tar sosialt ansvar.
 
Spania er et fantastisk land med herlig kultur, natur og gjestfrihet. 
Etter finanskrisen har stadig flere spanjoler vært nødt til å flytte fra hjemmene sine. De kan ikke lenger betjene høye boliglån. 

Mens frukten forsvinner fra norske skoler, kunne Financial Times i september fortelle at enkelte spanske skoler holder åpent selv i feriene for å sikre elevene minst et måltid om dagen. 
Så mange som 40% av spanske husstander endrer sitt kosthold som følge av finanskrisen og mange er kastet ut av hjemmene sine fordi lånene ble for dyre. Ingen kan redde alle, men alle kan gjøre noe. 
-Det vil Solmegleren være med på!

Solmegleren sine kunder tar ikke over boligene til spanjoler som mister hjemmene sine, men vi synes likevel det er både riktig og viktig å gi noe tilbake. Vi kommer hit og lar oss tine opp både i kropp og sjel av spansk kultur, gjestfrihet og et land som gjør våre drømmer til virkelighet. Derfor vil vi gjerne få gi et bidrag til dem som ikke har det så godt som oss. Den Norske Skolen i Rojales med sine 150 elever gir hvert år €10 per barn til hjelpeorganisasjonen Caritas. Vi har bestemt oss for å gi tilsvarende beløp, €1.500 til Røde Kors. Pengene går blant annet til matdonasjoner og hjelp til jobbsøking. Vi håper dette vil gjøre julen litt mer gledelig for noen.
 
Nytt fra 2014 er at alle som gir bud på boliger via Solmegleren kan velge å donere €100 til Røde kors via budskjemaet. Dette beløpet settes, som alle andre økonomiske transaksjoner, inn på konto hos advokatene i Oslo som setter pengene videre til Røde Kors i Spania. For hver kunde som ønsker å støtte Røde Kors sitt arbeid her i Spania, vil Solmegleren også donere €100.
Neste år vil vi bidra enda mer og oppfordrer alle som kan til å gjøre det samme.
For spørsmål, ta kontakt med Sondre Nygaard
Mail: sondre@solmegleren.no
Telefon: 0034 634 367 548