Visningsreiser

Vi spanderer visningsreise!
Ønsker du mer informasjon om våre visningsreiser?
Klikk her


 


 


 

Nyhetsbrev

Få de gode nyhetene først

REFERANSER

Det finnes et sted…

Det finnes et sted hvor du kan lytte til bølgene som slår mot stranden og dysser deg i søvn.
Med morgensolen kommer lydene av fugler som kvitrer, mennesker på vei til jobb og en by som våkner til liv.

Dagene kommer og går med barn som leker i sanden, festivaler som forbredes og hjem bygges ferdig mens nye eiere følger spent med.
Når kvelden kommer, tennes grillene og dagens fangst serveres mens brisen tar med seg den gode følelsen av sommerkveld.
I mars settes solsengene frem og de blir stående ved  bassengkanten til november. Nye håndklær og gjester bruker dem, de snakker varmt om hva de har opplevd og blir triste når de drar.
Palmebladene svaier i vinden og forteller at de fortsatt vil være der når de kommer tilbake. Klare for en ny sesong og nye gode dager.

De av oss som velger å bli kan nyte en mild vinter med gode venner og nye minner.
Varme kilder, fantastiske fjell, turstier, vakre daler og guddommelige kystlinjer med finkornet sand.

Det finnes et sted hvor det er godt å våkne opp og hvor man alltid blir tatt i mot med åpne armer.

Velkommen til Spania!
På veien til din egendrømmebolig håper vi at du kan dra nytte av våre kunder erfaringer:


 

Vi kan absolutt anbefale Solmegleren!

Vi har kjøpt oss leilighet i Gran Alacant og er meget fornøyd med hele kjøpsprosessen. Fra vår første kontakt med Solmegleren og frem til overtakelsen har alt gått utmerket. Vi hadde en flott visningstur hvor vi ble møtt på flyplassen og kjørt til hotellet, som Solmegleren hadde ordnet med. De neste dagene ble vi kjørt rundt og fikk sett akkurat de leilighetene vi ønsket. Vi ble også vist rundt i området og fikk gode råd og anbefalinger av Sondre Nygaard.

Ved overtakelse fikk vi via Solmegleren rengjort leilighet og innkjøpt mat. Vi ble også møtt av et hyggelig par som hjalp oss med praktiske spørsmål rundt leiligheten. De ordnet også med tv og Internett.

Vi kan absolutt anbefale Solmegleren!

Inger Lise og Magne Vasvik


 

En hyggelig tilbakemelding i fra en kunde som har vært på visningsreise med oss.

Hei,
Har nå "landa" litt etter visningsturen forrige helg; masse nye inntrykk å fordøye.
Ønsker bare å takke for super velvillighet, opphold og service - helt fra første kontakt i Oslo til selve turen i Spania.
For en service - tusen takk!
Håper resten av prosessen går like knirkefritt.
Smilefjæs!

Bente Berg 

Min erfaring med Solmegleren ved kjøp av villa i Spania.

Jeg begynte høsten 2012 smått å se meg om etter en villa med svømmebasseng beliggende ved Middelhavet i Italia, Frankrike og Spania. 
Villaen var tiltenkt å kunne brukes av hele min familie samtidig (3 voksne barn hvorav 2 er gift med egne barn) dersom det fra tid til annen skulle være ønskelig. 
Den måtte derfor ha minst fire doble soverom og minst tre bad og det var ønskelig at den lå like ved sjøen i kort avstand fra fine sandstrender. 
Dessuten måtte den ligge med grei flyforbindelse fra Stavanger og med fasiliteter som dagligvarebutikk, gode restauranter og hoteller av høy standard like i nærheten. 

Jeg forsto ganske snart at det beste utvalget, de fineste stedene og de beste prisene var å finne i Spania.
Etter å ha undersøkt på nettstedet Finn.no en måneds tid kom jeg over drømmevillaen. Den lå helt syd på Costa Blanca-kysten med beliggenhet bare 20 meter fra de flotteste sandstrender i et fint og etablert villastrøk, hadde stor beplantet hage med stort svømmebasseng og var ellers i samsvar med mine ønsker. 
Villaen ble formidlet gjennom Solmegleren.

Jeg hadde ikke vært i denne delen av Spania tidligere men orienterte meg om eiendommen og området gjennom Google-maps. Etter kort tid tok jeg kontakt med Solmegleren og fikk straks tilsendt prospekt og annet jeg ba om, herunder en oversikt over andre lignende eiendommer de hadde for salg i området og en orientering om prosessen og reglene ved nordmenns kjøp av bolig i Spania, samt hvilket opplegg de hadde for visningsturer. 
Det ble også gitt orientering om skattemessige og arveavgiftsmessige forhold knyttet til det å eie eiendom i Spania. 

Jeg var fra første dag svært godt fornøyd med den service og oppfølgning jeg fikk. Jeg avtalte derfor etter kort tid en individuell visningstur (onsdag- lørdag) med påspandert hotell like i nærheten av der villaen lå, slik jeg ønsket.

Fly fra Stavanger til Alicante tok vel 3 timer. På flyplassen i Alicante ble jeg møtt av en smilende og imøtekommende Sondre Nygaard i Solmegleren.
Han sto i ankomsthallen og tok imot meg da jeg landet. Deretter tok han meg med i bilen sin og kjørte meg til det aktuelle stedet og med en innebygget visningsrunde mens han orienterte meg om området.
Før han satte meg av på hotellet kjørte vi forbi villaen for en overfladisk utvendig besiktigelse. Dagen etter var vi i villaen og Sondre hadde med seg teknisk ekspertise som kunne vurdere villaens standard og gi anvisning og pris på noen mindre oppussingsarbeider. 

Vi kom tilbake til villaen de andre dagene for ytterligere besiktigelse og vi var også å så på noen andre eiendommer, men de var uten interesse for meg. Sondre kjørte meg rundt dit jeg måtte ønske.
Visningsturen var i midten av desember. Solmegleren bisto meg deretter med å få utarbeidet en teknisk tilstandsrapport for villaen og helt i begynnelsen av januar var tilbud om kjøp gitt av meg og akseptert av selgeren. 
Deretter ble formalitetene og oppgjør ordnet, slik at villaen ble overtatt i midten av februar måned.

Gjennom de advokater som Solmegleren samarbeider med i Norge og Spania ble alle formaliteter ordnet raskt og korrekt og på en betryggende måte til en fornuftig pris.
Det vedlikeholdsfirmaet som Solmegleren samarbeider med har i ettertid bistått meg nødvendige utbedringer og både de og Sondre har ellers hjulpet meg når det har vært behov for det.

Det er for de fleste stor usikkerhet knyttet til det å kjøpe eiendom i Spania.
De fleste vil i en slik situasjon ha behov for rådgivere som er erfarne på området, som gir gode og relevante råd og bistand og som kan svare på de ulike spørsmål en måtte ha. Ikke minst er det viktig at megleren evner å skape tillit og trygget mellom seg som megler og deg som kjøper og at du føler at han ivaretar dine interesser på en god og oppriktig måte. Dette gjelder både i besiktigelsesfasen, under selve kjøpsprosessen, ved gjennomføringen av formalitetene og også i ettertid dersom det er behov for det. 
Jeg opplevde at Solmegleren gjennom Sondre Nygaard og de personer og fagfolk han samarbeidet med hadde slike kvaliteter. 

Jeg er meget godt fornøyd med den måten Solmegleren har bistått meg på under hele prosessen ifm mitt kjøp av villa i Spania.
Jeg vil derfor oppriktig kunne gi Solmegleren min beste anbefaling.
 

Hilsen en fornøyd kjøper fra Stavanger.


 

Erfaring med Solmegleren

Å kjøpe leilighet i utlandet er for de fleste en upløyd mark og således også forbundet med usikkerhet og mange spørsmål. Vi startet tilfeldigvis vårt leilighetskjøp hos Solmegleren gjennom firmaets kontakt i Norge. Han var svært tjenestevillig og skaffet oss raskt billetter og hotell til en uforpliktende visningstur til Alicante-området. Vi hadde av familiære grunner krav om at eiendommen skulle ligge på Gran Alacant som er ca.10-15 min. kjøring fra Alicante og flyplassen.

Vi ble møtt på flyplassen av Sondre (partner i Solmegleren) sent på kveld og brakt til et svært godt hotell. Morgen etter var det ut på visningstur – en visningstur som var helt fri fra noe kjøpepress. Vi fikk god tid på og så på en rekke leiligheter og falt for en med en stor takterrasse.

Her ble alt ordnet uten problemer og vi kunne overta leiligheten på dagen i hht planen.

Solmegleren samarbeider også med et lite firma som driver med property management. De kommer innom leiligheten en gang pr. uke når vi ikke er der, lufter ut og ser etter at alt er i orden. For oss har dette vært en stor fordel frem til nå. De oppdaget for eksempel at strømmen plutselig var stengt av selv om vi hadde betalt alle regninger. Det viste seg å være forrige eier som ikke hadde betalt siste strømregningen. Det ble således ordnet umiddelbart når det først ble oppdaget.

Solmegleren har også en partner i Spania som driver et firma innenfor bygningsbransjen. Det var enkelte småting vi ville ha gjort og han kom på befaring, ga oss et skriftlig tilbud og gjennomførte jobben til vår fulle tilfredshet mens vi var i Norge.

Det viste seg også at tidligere eier hadde tatt ut flatskjermen som var en del av innredningen under visningen. Solmegleren ordnet nytt TV når dette ble påtalt.

Med basis i erfaringer før kjøp, under kjøpsprosessen og i ettertid (det er 10 måneder siden vi overtok leiligheten) ønsker vi med dette å gi Solmegleren våre beste anbefalinger.

 

Hilsen

Bjørg-Inger og Arne Besseberg


 

Mange takk!

Vi har bare gode tilbakemeldinger å gi.
Vi opplever å bli tatt godt imot og hadde en hyggelig visningstur.
 
 
Med vennlig hilsen
Tor

 

Referanse
 

I september 2014 kjøpte vi et nyoppusset rekkehus med tre soverom i Monte Azul.
Vi fikk stor hage og takterrasse like utenfor Ciudad Quesada bare ti minutter fra stranda.
Nå har vi bodd her i en uke og ønsker å takke for all hjelp og bistand.
 

Så fort vi møttes SÅ Hans Petter hva vi var ute etter, og det er gull verdt nå når vi ser hva resultatet ble. Han viste oss jo plassen "vår" allerede på første visning og visste hvor og hva vi ikke skulle ha.
Etter overtagelsen har vi fått god hjelp fra Debbie og Mark, kjempeflotte folk som har hjulpet oss mye. Klimaanlegg er installert, nye låser er på plass og sikkerhetslåser til dørene er bestilt.

Hjelpen vi har fått fra Solmegleren er helt fantastisk! Tusen takk!


 

Vi vil takke dere i Solmegleren for utrolig fin service

-  Vi har fått god informasjon hele veien, og føler at vi har blitt  godt  ivaretatt. For oss har det vært trygt å kjøpe leilighet gjennom Solmegleren. Vi vil anbefale dere til andre på det varmeste :)
 
 
Med vennlig hilsen Espen, Unni og Jon