Visningsreiser

Vi spanderer visningsreise!
Ønsker du mer informasjon om våre visningsreiser?
Klikk her


 


 


 

Nyhetsbrev

Få de gode nyhetene først

Å kjøpe bolig i Spania er like sikkert som i Norge!

Solmegleren startet på Costa Blanca med fokus på områdene rundt Torrevieja. Eieren av Solmegleren, Sondre Nygaard, ble som gutt med besteforeldrene til Spania lenge før charterflyene satt kursen mot Costa Blanca og mens de lange strendene fortsatt var urørte.

Nygaard har selv bodd i Spania i mange år, fulgt barna gjennom flere år på den norske skolen i Rojales og har et nært forhold til området.
Han har bygget opp et solid team med lang erfaring og som brenner for jobben sin og for at du skal finne akkurat det du leter etter innenfor rammene av ditt budsjett

Nå, flere år etter Solmeglerens første kunder satt kursen sørover, kan vi også tilby flotte boliger på Costa Blanca nord, Solkysten, Gran Canaria, Tenerife og Mallorca.
Visningsverten som henter deg på flyplassen og er med deg på visninger bor selv i området du reiser til. Noen har flyttet for kjærligheten til Spania, andre har møtt sin livspartner. Felles for dem alle er at de er godt kjent og vil bli en ressurs for deg som er i ferd med å starte et nytt liv og skal sette deg inn i mye nytt.
 

Solmegleren er med deg hele veien
Først kontakter du oss per e-post, telefon eller ber om et møte. Når du har sett et utvalg av våre boliger og har peilet ut området som er mest interessant for deg, tar vi deg med på visningsreise. Du blir hentet på flyplassen, bor på hotell eller i vår leilighet der hvor vi kan tilby det, og vi viser deg boligene du ønsker å se.
 

Når du har fått nøklene til din nye bolig og skal gjøre den din, tar vi deg med til banken slik at du får ordnet med det alt det praktiske der.

Vi kan også hjelpe deg med å få installert norske kanaler, innkjøp av møbler  med mer.


Eiendommene vi har lagt ut på vår hjemmeside er kun et lite utvalg av alle de boligene vi har for salg.
Derfor: ser du ikke drømmeboligen her, kontakt oss så sender vi deg et utvalg boliger som passer dine kriterier.
http://solmegleren.com/images/arkiv/instanser/3026.jpg

Sondre Nygaard er partner i Solmegleren og tar deg med på visninger i Spania.

Sondre har bred erfaring innen formidling av ferieboliger og vært bosatt i Spania siden 2007. Han er svært godt kjent i alle aktuelle områder, har inngående kjennskap til boligmarkedet i Spania, lokal kultur og historie.

Har du spørsmål om å kjøpe og eie egen bolig i Spania kan Sondre hjelpe deg.

Sondre tilpasser visningene slik at dere finner noe dere liker i løpet av dagene visningsreisen varer. Først finner vi riktig området akkurat for dere. Noen ønsker å bo nært Middelhavet andre ønsker å bo nært den norske skolen, eller en landlig eiendom med god plass.

Deretter blir vi enige om hvilken type bolig som passer best, enten det er leilighet eller kanskje en enebolig med eget basseng.

Norsk mobil 925 66 298
Spansk mobil: 0034 634 367 548
E-post: sondre@solmegleren.no

 


For bistand med kvalitetssikring og rådgivning henviser vi til

http://solmegleren.com/images/arkiv/instanser/7823.jpg