Hent favoritter

Visningsreiser

Vi spanderer visningsreise!
Ønsker du mer informasjon om våre visningsreiser?
Klikk her


 


 

Nyhetsbrev

Få de gode nyhetene først

Eiendomsliste (1439)

Flott leilighet i et varmt spanskt miljø med alt man trenger.

Her har vi en toppetasjes sydvendt hjørneleilighet beliggende i et fantastisk beliggenhet med utsikt over grøntområde og mot bassenget. Eiendommen har 2 soverom og 1 stort bad, stue med åpen kjøkkenløsning og et bruksområde. På taket er det også en stor bod perfekt for lagring av diverse strand utstyr. Denne leiligheten er meget lys og luftig og har en fantastisk solfylt balkong perfekt for å nyte Middelhavets livsstil. Eiendommen ligger i gangavstand til stranden og til Mil Palmeras, hvor du finner en god blanding av gastronomisk mat og alle lokale fasiliteter som også har et unikt miljø med hyggelige butikker og restauranter. I byen Torre de la Horredada finnes det flere små hyggelige spanske barer og restauranter. Strendene er en av de beste som er på hele Costa Blanca syd. 5 minutter i bil har man også byen Pilar de la Horredada, som har et meget gost tilbud av alt ! Sportsenter, flere butikker, restauranter, barer osv. Her er det et yrende liv året rundt !

Velkommen til visning !

 

Les mer Legg til favoritter
 

Flott og veldholdt leilighet over to plan nær den norske skolen
Boligen ligger på bakkeplan og rommer tre soverom og to bad og har unik utsikt fra terrassen på 16m2.
En trapp tar deg opp til solterrassen på 35m2 med nye fliser og membran.
Eier har også utvidet boligen med ektra soverom og bad oppe. Boligen kommer fullt møblert og det er klimaanlegg i alle rom. Barer og restaurant samt en liten butikk ligger kun 50 meter fra boligen, så her ligger alt til rette for gode dager i solen.
Eieren av denne boligen får også tilgang til to basseng i fellesområdene.
Velkommen til visning!

Les mer Legg til favoritter
 

Nydelige leiligheter rett ved stranden i unike Mil Palmeras. 
Boligene kommer med to eller tre soverom. og privat hage for leilighetene på bakkeplan eller privat solterrasse på enhetene over. Boligarealet for de med to soverom er på 71m2 og hagene er fra 26,5m2. Her starter prisene på 129,900€
Boligene over disse har et areal på 83 m2, terrasse på 11m2 og privat solterrasse på hele 64m2! Prisene på 159,000€ 
Samtlige boliger har to flotte og moderne bad.

Flere av boligene er innflyttingsklare allerede nå. Beliggenheten er svært god i et område med en av Costa Blancas beste strender. Det er ti minutters gange til en virkelig hyggelig restaurantgate, butikk, apotek og bank.
Kjøretid til Alicante er ca 50 minutter. Dette er en unik mulighet for en flott bolig i et trivlig område som har alt.

Vil du vite mer om disse boligene er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 21 60 16 12 eller e-post post@solmegleren.no. Vi har ledige visningsreiser! 

 

Les mer Legg til favoritter
 

Meget velholdt leilighet -kun 100 meter fra stranden i Torrevieja
Boligen ligger vendt mot sør-vest og gir deg mye av det herlige, natulerlige sollyset. Marmorgulv gjør også at boligen fremstår som svært lys og trivelig.  
Utenfor inngangen har du en stor terrasse på 15m2.
Første etasje: romslig stue med peis, romslig kjøkken, to soverom og bad.
Annen etasje: stort soverom og bad samt solterrasse på 10m2.
Her er det også mulighet til å kjøpe seg en egen garasjeplass.

Leiligheten ligger svært sentralt til, bare 100 meter fra strandkanten og rundt minutters feriegange til alt av fasiliteter som denne flotte byen har å by på. Her er det yrende uteliv året rundt, restauranter, butikker, kulturliv, flotte bystrender og mye mer. Boligen ligger i et rolig strøk og lar deg kombinere det utbane bylivet med stillhet og ro.
Velkommen til visning!

 

 

Les mer Legg til favoritter
 

Nye moderne leiligheter på Punta Prima -innflyttingsklare i november 2015
Ønsker du deg en bolig her, kan du velge mellom to eller tre soverom. Begge alternativ kommer med to bad. -Det ene er stort og flott sentralt plassert i leiligheten og det andre hører til hovedsoverommet.

Boligene på bakkeplan har utgang til egen hage.
Ønsker du å komme litt mer opp i høyden, tilbyr vi leiligheter med terrasse i tillegg til solterrasse på hele 68 m2.
Akkurat nå har vi en kampanje hvor hvitevarer, baderomsinnredning, bod og garasjeplass er inkludert i prisen. 
Her er det også flotte fellesområder med to basseng.
Priser fra 145,000€. 

 

Les mer Legg til favoritter
 

Flotte nye leiligheter på Punta Prima 
Boligene har to/ tre soverom, to bad over et areal på 75m2. Boligene på bakkeplan kan by på terrasse og egen hage, og boligene over har terrasse og privat solterrasse på taket.
Boligene blir bygget med de beste standarder med store, åpne rom og mye naturlig sollys.

Solterrassen i andre etasje har ett areal  på 73m2, så her kan man virkelig nyte solen hele dagen.
Det er også mulighet for garasjeplass i komplekset.
Butikker, bank, restauranter og apotek er kun fem minutters gangavstand fra utgangsdøren.
Vil du nyte dagen på stranden er det bare 15 minutter å gå før du kjenner Middelhavets bølger rundt føttene.

Dette er et unikt projekt fra en seriøs utbygger som skal ferdig stilles til våren 2016.
Det bygges også fantastisk flotte fellesarealer med grønne hager og et flott basseng som kun tilhører boligene i komplekstet. Det er kort vei inn til de nydelige saltsjøene og den rosa lagunen som er rett utenfor Torrevieja. Kjøretid inn til Torrevieja som yrer av liv året rundt er på ca fem minutter.   
Velkommen til visning!

Les mer Legg til favoritter
 

Nedsatt pris ! Flott leilighet med unik utsikt, rett ved Middelhavet!
Flott leilighet i toppetasjen som kommer med to soverom og bad.
Denne leiligheten ligger kun 100 meter fra en av de beste strendene på Costa Blanca syd.
Flott terrasse på ca 12m2 hvor man kan nyte utsikten og de flotte omgivelsene. Boligen er veldholdt av sine norske eiere og fremstår som svært attraktiv. Alt av møbler og hvitevarer er inkludert.
Det er også gangavstand til butikk, bank, apotek og ned til den flotte restaurantgaten som er å finne i den populære urbanisasjonen Mil Palmeras.

 

Les mer Legg til favoritter
 

Flott leilighet med fantastisk utsikt rett utenfor Torrevieja

Denne leiligheten med panoramautsikt over havet ligger i den rolige urbanisasjonen Rocio del Mar med kort vei til Torrevieja, og det er kun 50 til stranden Cala Ferras, Cala Pitera og 400m til Punta Prima. Leiligheten liger nært til alle fasiliteter som kjøpesentre, restauranter og barer. Selve boligen består av to store soverom, ett bad, amerikansk kjøkken og en lys stue som fører til en terrasse med fantastisk sjøutsikt. Boligen er vendt mot syd/øst, så her man masse sol fra terrassen som også er på 11m2. Flott bolig hvor man kan nyte de lange dagene med sol.

Velkommen til visning !

 

Les mer Legg til favoritter
 

Enestående eiendom med kun 100 meter til havet !

Denne Villaen ligger i den privilegerte urbanisasjonen La Veleta, Torrevieja, bare 100 meter fra nærmeste strand og nær alle fasiliteter inkludert kjøpesentre som La Zenia Boulevard, Habaneras og Punta Marina. Eiendommen består av 2 etasjer med stor stue med peis og hal, kjøkken og 1 soverom med bad en-suite. Første etasje har 5 soverom med garderobe og 4 bad. Fra hvert rom har man tilgang til de flotte terrassene. Stor takterrasse, som også har et tårn, hvor man kan nyte den fantastisk utsikten over Middelhavet. Boligen har et privat basseng med en velstelt hage med palmer, et stort grillområde og et utendørs kjøkken med tradisjonell vedovn. La Veleta er et velstående boligområde på sørsiden av Torrevieja, nesten i sentrum av byen, svært nær kjøpesentre Habaneras og Zenia Boulevard. Kort vei til flyplassen, motor veien og 332 veien. Det finnes 7 golfbaner innenfor 30 minutters kjøring, samt flotte parker og masse med kultur som da er å finne i den nydelige byen Torrevieja.

Velkommen til visning !

 

 

Les mer Legg til favoritter
 

Leilighet i første linje med vakker utsikt i Playa Flamenca.

Leiligheten har 2 soverom, 1 bad, stue med åpen kjøkkenløsning og stor balkong. Selve komplekset har ett flott felles areale med grøntområder og basseng. Eiendommen ligger kun 100 meter fra stranden. Alt av fasiliter er innenfor gangavstand. Fra den store terrassen på 17m2 kan man nyte utsikten og de nydelige dagene og kveldene med sol. Dette er en unik mulighet for en virkelig flott eiendom rett ved Middelhavet.

Velkommen til visning !

 

 

Les mer Legg til favoritter